raschetare-parchet
Slider

Parchetari Profesionisti – Servicii Raschetare Parchet

Elementul principal pentru amenajarea unui spatiu de locuit sau al unui birou il reprezinta pardoseala. Prin raschetare parchetul prinde viata. Servicii Raschetare Parchet – folosim utilaje si materiale de ultima generatie, ecologice si nu facem niciodata rabat de la calitate.

Experienta noastra iti sta la dispozitie in cel mai scurt timp pentru toata gama de servicii.


servicii raschetare parchet

MONTAJ PARCHET

  Pardoselile din lemn de esență tare adaugă frumusete de neegalat și o valoare excepțională pentru casa ta. In plus avem alegerea perfectă pentru stilul tau de viață sau al bugetului alocat. Oferim servicii complete pentru montarea parchetului indifirent de tipul acestuia: lemn masiv, laminat sau stratificat.

g-parchet-raschetarea

RASCHETARE PARCHET

  Parchetul din lemn masiv sau stratificat prin raschetare capata o nobleta aparte si va reprezenta pilonul principal in decorarea spatiului sau apartamentului tau. Aveti asigurat cel mai bun raport pret/calitate/tinerete prin serviciile noastre de raschetare a parchetului.

g-parchet-reconditionare

CHITUIRE PARCHET

  Parchetul va fi protejat si isi va recupera aspectul natural de odinioara prin lacuire. Creste considerabil rezistenta si aspectul placut al pardoselii pentru un timp indelungat. Folosim materiale ecologice in straturi multiple.

g-parchet-chituire

REFINISARE PARCHET

  Daca parchetul nu este estetic nu trebuie sa va faceti griji. Prin chituire toate rosturile si defectele parchetului vor fi inlaturate rapid iar prin GRUNDUIRE elasticitatea si culoarea parchetului sunt in siguranta.

g-parchet-lacuire

LACUIRE PARCHET

  Viata parchetului depinde in mare masura de intretinerea acestuia. Pentru prevenirea deteriorarii atunci cand lacul se subtiaza, apar crapaturi sau zgarieturi este necesara reabilitarea calitatilor estetice si functionale ale parchetului.

Cand parchetul tau isi pierde aspectul si stralucirea nu te grabi sa il inlocuiesti.
Zonele uzate sau patate pot disparea intr-o singura zi. Sfatul nostru este sa-l reconditionezi.
Prin reconditionare el isi va recapata toate proprietatile anterioare si va da casei tale un aspect placut si confortabil.

Etapele pe care le parcurgem pentru reconditionarea parchetului sunt:

– reparatii parchet – acolo unde se impun ( se misca, scartaie, etc.)
– raschetare parchet – folosim masini profesionale de indepartare a stratului uzat si care uniformizeaza suprafata parchetului, aceasta operatiune se executa in mai multe sesiuni fara praf sau noxe
– chituire parchet – reprezinta umplerea rosturilor contribuind esential la fixarea si aspectul final al parchetului
– slefuire parchet – uniformizeaza suprafata reconditionata eliminand totodata si cele mai mici diferente dintre lamelele parchetului
– lacuire parchet – si aceasta operatiune se executa in mai multe etape cu solutii ecologice si timp de uscare foarte mic si fara miros

Fie ca este vorba de o suprafata rezidentiala sau office, etapele enumarate mai sus difera
in functie de starea de uzura si aspectul parchetului.

Suntem profesionisti si la final parchetul tau va straluci.